FOTO  Subota rezervirana za karnevalsku povorku ulicama Mostara

Vidi originalni članak

Datum održavanja karnevalske povorke je predviđen za subotu 10.02.2017.godine sa početkom u 11.00 sati. Povorku će predvoditi Mostarske mažoretkinje i Hrvatska glazba Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i priliči maškarama mažoretkinje i glazba će se za ovu priliku kostimirati sa tematskom maskom . Ove godine tema će biti-Četiri godišnja doba a u povorci će sudjelovati svi uzrasti Mostarskih mažoretkinja.

Povorci će se pridružiti i mališani iz Ustanove Dječji vrtići Mostar sa svoja dva vrtića Kućom od Kamena i Vrtićem Mrvica , a njihove teme kostima će biti pčelice, gusari i cvjetići, vrapčići ,klauni i trolovi.

Povorci će se priključili i Osnovna kola Cim koji su pripremili izvrsne kostime pod temom Semafori i prometni znakovi te Plesni studio B-dance sa svojom skupinom Minions.

U povorci će sudjelovati i Auto razglas Videoton .

Povorka će se formirati u ulici Nikole Šubića Zrinskog tj u Mostarskom Šetalištu. Vesela povorka će se kretati će se u smjeru prema zgradi Spajalica . Po dolasku kod zgrade Spajalice će se kretati ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi „Mostarka". Na raskrsnici kod „Mostarke" skrenuti će Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije. Od zgrade kirurgije će se kretati opet u smjeru prema Rondo-u .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Defile će se završiti ispred Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače gdje će se svi sudionici povorke moći počastiti krafnama zahvaljujući donatorima Pekarni Suncokret, Mlini pekarnica Mostar i pekarna Mlinar.

U slučaju lošeg vremena povorka će se prolongirati za nedjelju a u tom slučaju će javnost biti informirana na vrijeme, poručili su organizatori.

Vezani članci