Policija osumnjičila dvojicu za pljačku radnice kladionice

Vidi originalni članak

Policija ih tereti kako su oni trudnicu dočekali u zasjedi, a kada je pokušala pobjeći, ispalili su dva hica u zrak kako bi je prestrašili i zaustavili, što su i uspjeli. Zgrabili su je za ruke, oteli torbu i pobjegli s plijenom, a šokirana žena u petom mjesecu trudnoće je počela zapomagati i dozivati u pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi joj je pritekao jedan taksist koji je vidio sumnjivo vozilo Renault sive boje kako odlazi prema susjednom naselju Rodoč. Počeo je pratiti razbojnike i ubrzo pored ceste ugledao zaustavljeno vozilo pa se jednom od dvojice putnika, koji je s crnom kapom na glavi izišao van, i obratio riječima: "Majmune, vrati ženi torbicu!". Ipak, tada je čuo repetiranje puške pa je u strahu za vlastiti život nastavio voziti.

Iz policije kažu da je taj taksist prepoznao J. K. iz Mostara, a policajci su istragom utvrdili da je u njegovu društvu još bio njegov sugrađanin, Đ. S.. Njih dvojica bi sada trebali pred pravosuđem odgovarati za pljačku, a neslužbeno se čulo kako se J. K. već žalio novinarima kako nema nikakvih dokaza protiv njega i da su ga u policiji maltretirali.

Dnevni list

Vezani članci