PISMO ČITATELJA MOSTAR BUSU Dobit ćete poziv da odstupite, kao i čelnici EP HZHB

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Stanovnici prigradskih naselja Rodoč i Jasenica duže vrijeme su zapostavljeni po pitanju stajališta za autobuse, odnosno natkrivenih dijelova za putnike dok čekaju dolazak vozila 'Mostar busa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je od čelnih ljudi navedenog poduzeća, ali i Grada Mostara bilo obećanja kako će se ovaj problem riješiti, do danas to nije urađeno. I u pojedinim gradskim kvartovima nedostaje natkrivenih čekaonica na bus stajalištima.

Istina, neke su uklonjene zbog radova koji su odavno završeni, neke su uništili vandali, a pojedine je oštetio vjetar. Međutim to ne opravdava čelnike Grada Mostara i 'Mostar busa' da djeluju i osiguraju minimum uvjeta za putnike dok čekaju dolazak autobusa.

Ovim povodom oglasio se i jedan čitatelj (inače novinar BH radija Igor Božović) koji je tijekom današnjeg dana doživio neugodnost. Reakciju čitatelja prenosimo u cjelosti: "Poštovani! Ja Vam prestajem slati pritužbe i počinjem slati medijima, a sljedeće ćete dobiti poziv kao i čelnici 'Elektroprivrede HZHB' da odstupite s mjesta u upravi.

Kome da ja i naših četiri sugrađanina ispostavimo troškove za liječenje nakon što smo bili izloženi strašnoj kiši na autobusnom stajalištu u Koloniji, dok znate da godinama ne želite da nam izgradite sklonište od kiše, vjetra, sunca i snijega? Istodobno, u nekoliko navrata sam posvjedočio da autobusi na liniji 2 ne polaze na vrijeme sa stajališta u Jasenici u propisano vrijeme, nego sa zakašenjenjem od pet do deset minuta.

Svi mi na liniji dva smo 15.4.2023. u 12:48 sati bili mokri do kože jer Vaš vozač ima prečeg posla nego prevesti tih sedam - osam redovitih putnika. S poštovanjem, Igor, mada ste me već upamtili, jer redovito Vam se žalim zbog nerada, Vašeg i Vaših uposlenika".

Vezani članci