FOTO  Održana press konferencija povodom premijere predstave 'O ljubavi' u HNK Mostar

Vidi originalni članak

Ova predstava je urađena pod mentorskom palicom prof. Ferida Karajice. Nakon što je  predstava „O ljubavi" osvojila nagradu za najbolju glumu na Festivalu internacionalnog studentskog teatra (FIST) u Beogradu, s namjerom dodatnog približavanja repertoarske politike studentskoj populaciji, HNK Mostar je preuzeo prava na predstavu i postavio je na scenu u vlastitoj produkciji. Stoga, od četvrtka, predstava "O ljubavi" postaje dio redovnog repertoara ovoga kazališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi glumci Ivan Skoko i Nikolina Ljuboja u predstavi „O ljubavi" donose priču o sasvim običnom ljubavnom paru koji, baš kao i svi parovi ovog svijeta prolaze različite muke i slasti. Putujući kroz četiri kazališna žanra, Ljuboja i Skoko na duhovit i energičan način tragaju za odgovorima što je ljubav, kako nastaje i kako se manifestira.

Prva repriza predstave „O ljubavi", nakon premijernog izvođenja u četvrtak biti će u petak 11. studenog 2016. u 20 sati.

Sudeći po najavama, predstava „O ljubavi", bit će još jedan iskorak i osvježenje u repertoarskoj politici jedine nacionalne kazališne kuće Hrvata u BiH.

Ulaznice za repriznu izvedbu u petak, 11. 11. 2016. moguće je rezervirati putem elektronske pošte info@hnkmostar.ba , na broj telefona 036/ 446-024 i na facebook stranicama Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK.

Vezani članci