Normalizirane satnice autobusnoga prijevoza prema Aluminiju, na snazi privremena ruta

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tako će smjenski djelatnici autobuse na vrhu Ulice kralja Tomislava čekati u 5.20, potom u 13.20 te u 21.20, dok su polasci iz Aluminija na rasporedu u 6.20, potom u 14.20 te u 22.20 sati. Djelatnici prve smjene s istoga mjesta na posao polaze u 6.20, a vraćaju se doma u 15.10. Navedene su satnice na snazi već danas, s jedinom iznimkom za djelatnike prve smjene koji danas polaze doma u 14.00 sati.

Podsjećamo, smjer kretanja autobusa je sljedeći: vrh Ulice kralja Tomislava - Ulica kneza Višeslava - Ulica kralja Tvrtka - Trg hrvatskih velikana - Ulica kneza M.V. Humskoga - Ulica hrvatskih branitelja - Aluminij, s tim da putnike kupe samo na četiri mjesta: polazna točka na vrhu Tomislavove ulice, potom pokraj tržnoga središta Orca, na Trgu hrvatskih velikana i kod AC benzinske crpke u Ulici hrvatskih branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno i općoj zabrani prometovanja osobnim vozilima, zabranjeno je koristiti Put za Aluminij u vlastitom aranžmanu jer prometnicu prohodnom održavaju isključivo tvornički strojevi, a snježni je smet razgrnut samo za širinu jednoga vozila.

Prigoda je izvijestiti i kako, uza izrazito velike napore svih djelatnika, uspijevamo otkloniti poteškoće i kvarove pa Aluminij funkcionira koliko-toliko normalno, premda iz sata u sat zabrinjavaju smetnje u procesu dopreme sirovina u tvornički krug.

Vezani članci