Mostar: Uskoro prva utrka dronova u Bosni i Hercegovini

Vidi originalni članak
Ovog ljeta sudjeluj u epskoj utrci dronova u BiH - SPARK Multirotor Challenge. Natjecanje će se održati u subotu, 10.9.2016. na Kampusu u Rodoču (Mostar, BiH), a podijeljeno je u dvije kategorije - FPV Racing i Bullseye Challenge.

O čemu se radi? FPV Racing je mini racer utrka, a ovo su minimalne specifikacije koje Vaša letjelica treba imati da biste sudjelovali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

● veličina konstrukcije (dijagonalno od centra motora do centra motora) mora biti u rasponu od 180 - 280 mm
● letjelica može imati maksimalno šest motora
● nema limita za baterije ili propelere
● svaki vozač mora imati FPV prijenos na letjelici

Bullseye Challenge je natjecanje u brzini i preciznosti polijetanja i slijetanja. Da biste sudjelovali, Vaša letjelica treba ispuniti sljedeće uvjete:

● multirotor letjelica mora imati minimalno tri motora
● veličina konstrukcije (dijagonalno od centra motora do centra motora) mora biti u rasponu od 350 do 700 mm
● svaki vozač mora imati video prijenos na letjelici

Osim adrenalina sudjelovanjem ćete i dobiti vrijedne nagrade, a nagradni fond ukupno iznosi 20.000 KM. Prijave su otvorene do 20.8.2016., a broj natjecatelja je ograničen na 50. Prijaviti se mogu osobe starije od 12 godina. Rezervirajte svoje mjesto

putem forme na www.spark.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ne posjedujete bespilotnu letjelicu, a rado biste sudjelovali u natjecanju, posjetite našeg partnera Sync i ostvarite popuste na kupovinu. SPARK Multirotor Challenge će biti otvoren i za gledatelje, a na licu mjesta ćete imati priliku isprobati DJI Phantom 4. Pratite nas za više informacija.

 

Vezani članci