Mostar: Što se to trese u Blagaju?

Vidi originalni članak

Naime, riječ je o spoju kulturnog, zabavnog i sportskog programa koji će se održati u periodu srpanj/kolovoz sa dosta inovativnim i kreativnim predstavljanjem svih sadržaja. Neke od planiranih aktivnosti se već tradicionalno održavaju u Blagaju poput velike manifestacije „Susreti prijateljstva" kulturno-folklorni program ili sportskih turniri, i one će biti i dalje održane pod imenom festivala. Najveću pozornost zasigurno izaziva najava velikih sportskih događanja poput večeri boksa, biciklizama i sve popularnijeg sporta penjanja koji je zapravo već pokrenuta ideja jednog od blagajskih udruženja (Blagaj Climbing).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će biti prvi put da se na prostoru mostarske općine, ali i šire održava festival ovakve sadržajnosti. Vrijednost u udruživanju ideja, planova, kreativnosti i sposobnosti zasigurno su prepoznali predstavnici blagajskih udruga, koji uz podršku privrednika i ostalih zainteresiranih pojedinaca planiraju ovu manifestaciju pretvoriti u tradicionalnu ljetnu ponudu Hercegovine. S obzirom na raznolikost programa Blagajsko ljeto, ovo može biti ne samo poziv na dobro druženje lokalnom stanovništvu nego i odlična podloga za sve turističke izlete kako domaćih tako i stranih turista.

O bogatom programu i točnom terminu održavanja javnost će biti uskoro obavještena kroz marketing kampanju festivala, koja uskoro treba da krene.

 

Vezani članci