Mostar se sprema za Gradski derbi: Nema na utakmicu maloljetnicima i osoboma pod utjecajem alkohola i droge

Vidi originalni članak

Na sastanku su bili nazočni gradonačelnik Ljubo Bešlić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, predstavnici Policijske uprave, kao i uprave oba kluba. Na sastanku su od strane PU Mostar pred upravu i jednog i drugog kluba postavljeni uslovi vezano za organizaciju derbija i dolaska navijača na utakmicu. Ništa se bitnije nije promjenilo kada je u pitanju organiziran odlazak navijača na utakmicu bez obzira gdje se ona igra. Načelnik PU Mostar Draženko Miletić samo je ponovio već dobro poznate stavove PU Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polazak mora biti s jednog mjesta - iz Sjevernog logora. Na utakmicu se može ići samo sa autobusima i svaki putnik mora imati ulaznicu za utakmicu.
U autobusu može biti onoliko osoba koliko ima i sjedećih mjesta. Odlazak će biti zabranjen osobama pod utjecajem alkohola i droge, maloljetnim osobama, osobama sa policijskim dosjeom, te svima onima koji nemaju osobnu kartu.
Gradonačelnik Grada Mostara je dao punu potporu uvjetima koje su neophodni za sigurnost građana Mostara, kao i svih aktera derbija.
Uprave klubova su se usuglasile oko broja navijača koji će nazočiti derbiju, a derbi je na rasporedu u subotu, 27.09.2014.g. sa početkom u 17 sati i uz direktan prijenos na BHT 1.

U petak u Sportskom savezu sa početkom u 11 sati, zakazana je press konferencija gdje će se javnosti obratiti treneri i kapiteni oba kluba.

Vezani članci