Mostar nominiran za najbolju europsku ‘malu’ destinaciju

Vidi originalni članak
Uredništvo portala je u suradnji s hotel.info, odabralo neke od omiljenih europskih destinacija.

Zajedno su izabrali 52 slikovita mala grada u Europi i sada je na posjetiteljima portala i turistima da izaberu pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradovi su izabrani na osnovu nekoliko kriterija, a neki od njih su: ocjene hotela u danom gradu, slike gradova na internetu, broj likeova na Facebooku koje je grad dobio, udaljenost od zračne luke, itd., navodi se web stranici portala.

Izbor gradova dostupan je na LINKU i glasuje se klikom na Vote Now. Zatim se može pogledati ostalih 26 gradova na hotel.info i glasovati za svoj omiljeni grad.
Pobjednik s internet stranice i pobjednik s hotel.info će ući u finale i konačni pobjednik će biti proglašen 14. Veljače.

Među nominiranim gradovima iz regije su Hvar i Dubrovnik u Hrvatskoj, Bled u Sloveniji, Kotor u Crnoj Gori, Ohrid u Makedoniji i Mostar u Bosni i Hercegovini.

Kratki opis je ponuđen za sve nominirane gradove, a za Mostar se navodi:

"Ratna prošlost je još vidljiva u Mostaru, gradu i općini u Bosni i Hercegovini, ali grad se razvio i procvjetao od grozota iz devedesetih. Danas užurbano mjesto puno života s trgovinama i kafićima, Mostar je kozmopolitanski grad, s nevjerojatnom arhitekturom, ponovno izgrađenim Starim mostom i uspješnim sektorom turizma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fena

Vezani članci