Mostar : Naoružani razbojnici ukrali 73 tisuće KM u Bingu

Vidi originalni članak
Prema policijskim informacijama, dvojica razbojnika s kapuljačama na glavi, prijeteći pištoljem, svoj pohod započeli su u ulici Maršala Tita u 19.20 sati kada su upali u kladionicu „Pet plus", iz koje su uzeli 200 KM, a potom su upali u „Betlive" u Splitskoj ulici, odakle su odnijeli svega 20 KM.

Nije poznato koliko su novca oteli iz trgovine „Konzum" na Aveniji, dok su iz kladionice „Premier" u ulici Kraljice Katarine odnijeli 1.200 KM, prenosi Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati razbojnici opljačkali su i kladionicu „Millenium" u Čapljini, odakle su odnijeli 700 KM. Jesu li ove pljačke povezane, pokazat će istraga koja je u tijeku.

Dok su mostarski i čapljinski policajci tragali za razbojnicima, MUP-u HNŽ je iste večeri prijavljena teška krađa u hipermarketu „Bingo", koja se dogodila oko 20 sati. Krađa je otkrivena uz pomoć videonadzora.

Kako je potvrđeno za Avaz, trojica muškaraca, maskirana fantomkama i naoružana s dvije automatske puške i pištoljem, provalila su u objekt na stražnji ulaz iz kojeg su odvukli metalnu kasu u kojoj su se nalazile 73.000 maraka.

/HMS/

Vezani članci