Mostar: Komedija Hipertenzija za svaki džep

Vidi originalni članak
Sa sjajnim glumačkim dvojcem Predrag Ejdus - Branislav Trifunović, Svetislav Basara, po prvi put, svoju tragikomičnu priču postavlja na scenu, što ovu predstavu čini nesvakidašnjim kazališnim događajem.

Svetislav Basara, jedan od najznačajnijih suvremenih srbijanskih književnika, s već sada antologijski priznatim dramaturškim opusom, u svom komadu Hipertenzija na autentičan, duhovit, ironičan način, bez banalne dnevno-političke aktualizacije, donosi «apsurdno-istinitu» priču punu grotesknog i paradoksalnog humora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trifunović je rekao da, iako se publika sve vrijeme dok traje predstava smije, kada izlaze iz dvorane ozbiljno se zapitaju "što nam se to u stvari dogodilo i što nam se i dalje događa".
Do danas je predstava imala više od 80 izvođenja u Srbiji i regiji. Predstava je zbog velike zainteresiranosti publike bila postavljena na stalni repertoar u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Cijena ulaznice je 15KM, a za studente i umirovljenike iznosi 10 KM. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati. Rezervacije na broj 063/940-584.

Vezani članci