Mostar: Blokiran put koji koriste vatrogasci i policija

Vidi originalni članak
... Mostara jutros je, uslijed radova koji se izvode na izgradnji Osnovne škole "Zalik" u Sjevernom logoru u potpunosti bio blokiran put koji koriste!

Kako je za 'Avaz' rečeno na licu mjesta, nakon polusatnog uvjeravanja s predstavnikom izvođača radova "Izgradnja Tojaga" koji su ustvrdili da imaju rješenje o zatvaranju puta, pozvani su pripadnici PU Mostar, kao i nadležni u Gradskoj upravi te je put odblokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dolaskom na posao zatekli smo velike gomile zemlje i obratili smo se radnicima koji su nam kazali da imaju naredbu da radi uređivanja prilaza podignu asfalt čime bi nam, definitivno, u potpunosti bilo onemogućeno korištenje puta. Naravno da treba urediti prilaz školi, ali na ovakav način, to je apsurdno - rekao je za 'Avaz' tajnik Crvenog križa, Alen Kajtaz.

Zamjenik zapovjednika Vatrogasne postrojbe, Dragan Velagić kazao je da zbog radova često imaju problem s izlaskom ekipa na teren.

- Ponuđeni put kroz kompleks Sjevernog logora, zbog velike frekvencije prometa, često nije prohodan, pa nikako ne odgovara našim potrebama kao ni policiji.

Vezani članci