Lucija Zovko: Čast mi je što sam bila dio veličanstvenog koncerta

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Lucija je studentica glazbe na Sveučilištu u Mostaru, a sinoć je svom gradu skupa sa Simfonijskim orkestrom poklonila koncert filmske glazbe ''Speak softly, love'. Lucija je studentica glasovira, a jučer se predstavila i kao solo pjevačica, i to veoma uspješno.
"Kao pjevačica sam samouka, a studiram na glasoviru i teško mi je reći što mi je veća ljubav. Od malih sam nogu u glazbi, prije 12 godina sam počela svirati u Crkvenom zboru. U svemu ovome mi je najvažnija bila potpora roditelja, i da nije bilo njih sumnjam da bi išta od ovoga bilo", rekla je Lucija nakon sinoćnjeg koncerta i dodala:
"Zahvalna sam ljudima koji su večeras u ovolikom broju došli na koncert, kao i medijima koji su odlično izvijestili javnost o održavanju koncerta. Ovo je nešto novo i za grad, kao i za orkestar koji prvi puta u 50. godina izvodi filmsku glazbu i neizmjerna mi je čast da sam bila dio toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po procjenama na koncertu na kome su izvedeni najveći glazbeni filmski hitovi  nazočilo je oko 500 posjetitelja, a mnogi su se i vratili jer nisu imali mjesta, što pokazuje veliki interes mostaraca za ovakava kulturna i glazbena događanja.

hercegovina.info

Vezani članci