Humanitarna utrka ‘Wings for Life World Run’ u Mostaru

Vidi originalni članak

Humanitarna utrka "Wings for Life World Run" čiji je glavni cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanje lijeka, održat će se u nedjelju, 5. svibnja, na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru (SUM), s početkom u 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko stotinu prijavljenih iz cijele Hercegovine sudjelovat će na utrci gdje će sva prikupljena sredstva ići zakladi Wings for Life.

Ovaj globalni dobrotvorni događaj kojega organiziraju SUM i Studentski zbor SUM-a u suradnji s Red Bullom svečano će otvoriti osvajačica brončane medalje na Europskom prvenstvu 2018. godine, karatašica SKK "Neretva" Ivona Ćavar, zatim dobitnica posebnog priznanja za postignute sportske rezultate u 2018. godini od Sportskog saveza Grada Mostara Jasmina Kavazović, osvajač zlatne medalje na Europskom prvenstvu 2018. godine, karatist SKK "Neretva" Ivan Klepić te bosanskohercegovački triatlonac i trenutni Ironman rekorder BiH Nermin Palić.

Svi prijavljeni natjecatelji moći će preuzeti svoje startne brojeve na dan utrke od 11.30 do 12.30 sati ispred Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a u slučaju vremenskih neprilika utrka se ne odgađa, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Studentskog zbora SUM-a.

Vezani članci