FOTO  HT Eronet uz Banku koštane srži

Vidi originalni članak

U nazočnosti velikog broja gostiju, u organizaciji Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i NVO „Mala", uz potporu HT Eroneta kao domaćina te Mostarskog sajma, održana je donatorska večer za formiranje registra Banke koštane srži čije će sjedište biti u Mostaru, u SKB-u. Nastavak je to niza humanitarnih akcija od kojih je posljednji bio „Teleton", održan u veljači u Sarajevu. Večer je izravno prenosila BHT1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac je kazao kako je Banka koštane srži jedan od onih projekata gdje mnogo ne razmišljate - hoćete li se uključiti ili ne.

„Ovo je projekt koji samim svojim imenom poziva na humanost i na činjenicu da bismo se, svi zajedno, trebali okupiti, kako bi posao koji je prije tri godine započela NVO 'Mala', imao sretan završetak. HT Eronet je uključen u projekt Banke koštane srži i humanitarnim telefonskim brojem i donacijama, a pružili smo svoj doprinos u održavanju i ove donatorske večeri. Potpora humanitarnim projektima za HT Eronet nikada nije bila upitna. S radošću se uključujemo u svaku ovakvu i sličnu akciju i odgovaramo na takve pozive.

To je naša obveza, misija i poslanje, da kao društveno odgovorno poduzeće, skrbimo o projektima, pogotovo humanitarnog karaktera, koji imaju nemjerljiv značaj za našu zajednicu. Sama činjenica da ćemo mi sutra, u našem Mostaru, u našoj Sveučilišnoj kliničkoj bolnici, imati registar Banke koštane srži, čini sretnima i pruža novu nadu svim oboljelima. Nažalost, bolest ne bira, ali svi mi, zajedničkim snagama, možemo doprinijeti u toj borbi. HT Eronet će i dalje nastaviti podržavati ovu i slične akcije koje su oda životu, oda humanosti. Tek ako zajedno nešto gradimo, možemo očekivati i rezultate. Nadam se da će tako biti i s Bankom koštane srži i da će već dogodine, u ovo vrijeme, otvoriti svoja vrata", kazao je Primorac.

Inače, pozivom na humanitarni broj 092 890 890, donirate 2 KM za Banku koštane srži.

Vezani članci