Gradska uprava Mostara obnovila svoj vozni park

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
od sada voziti model A4. Gradska uporava ovu informaciju o obnovi voznog parka već odavno skriva od javnosti, a novinari Dnevnog lista su službenim putem morali "izvlačiti" informacije iz Gradske uprave.

''Vezano za Vaš zahtjev za pristup informacijama, obavještavamo Vas da je temeljem odluke o javnoj nabavci ur. br: 02-16-7581/11 od 5. srpnja 2011. godine otvoren postupak javne nabave u skladu sa Zakonom o javnim nabavama BiH. Obavještenje o javnoj nabavi objavljeno je u Službenom glasniku BiH br: 65/11 od 15. kolovoza 2011. Novi automobili marke Audi za Gradsku upravu i Gradsko vijeće kupljeni su preko financijskog leasinga na rok od 36 mjeseci. Cijena za oba vozila je 138.128,21 KM bez PDV-a ili 161.610,00 KM s PDV-om. Davatelj financijskog leasinga je "WB LEASING" d.d. Sarajevo, a koji je odabran u postupku konkurentskog zahtjeva za dostavljanje ponuda'', službeno su odgovorili iz Gradske uprave Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je da za vlast Grada Mostara nema krize pa se nadamo da će uskoro krenuti i drugi projekti koje ove gradske strukture skrivaju od javnosti. Za nadati se da će nas uskoro iznenaditi i npr. završetkom sportske dvorane u naselju Centar 2?

Vezani članci