Anonimna tvrtka besplatno uvodi bežični internet na kampus Sveučilišta u Mostaru

Vidi originalni članak
. Na tom projektu rade članovi Studentskog zbora, koji su odlučili kako je krajnje vrijeme da se u ovoj visokoškolskoj ustanovi uvede trend besplatnog bežičnog pristupa internetu svim studentima.

Besplatni '''wireless''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima predsjednika ove studentske organizacije Vedrana Arapovića, čitav projekt je gotovo pa gotova stvar, s obzirom da je napravljen dogovor s određenom tvrtkom koja će besplatno odraditi čitav posao.

''Još se samo moramo dogovoriti s fakultetima koji nam trebaju dati dozvolu, i vjerujemo kako će bežični internet na kampusu bit dostupan već za neka dva tjedna'', kazao je Arapović za Pogled.ba.

Pored toga, Studentski zbor planira i nekoliko drugih projekata. Za dva do tri tjedna biti će provedena velika akcija čišćanja sveučilišnog kampusa, a u tijeku su i pregovori s glazbenim izvođačima koji će nastupati na ovogodišnjoj Brucošijadi, koja će se održati u listopadu.

''Izvođači će biti poznati uskoro. Brucošijada je planirana za 24. listopada, a još trebamo odlučiti točnu lokaciju. Pokušavamo se ukomponirati u naš financijski okvir. Nije nam cilj zarada, nastojimo samo ne otići u minus'', govori nam Arapović.

Popis stanovništva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči provođenja popisa stanovništva u BiH, biti će organizirana svojevrsna kampanja o podizanju svijesti o važnosti istoga za Hrvatski narod u BiH, a koja će najvjerojatnije biti odrađena u vidu članaka koji će biti objavljeni na web stranici Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).

Također su u planu i tečajevi engleskog i njemačkog jezika, o kojima će više informacija biti poznato nakon što službeno krene nova akademska godina.

Pogled.ba

Vezani članci