Tisuće mladih iz cijelog svijeta i ove godine u Međugorju

Vidi originalni članak

Ovajjubilarni susret mladih, koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj njih iz cijeloga svijeta, i ove će godine svojim sadržajima bogatim programom privući brojne hodočasnike, koji će uz zajedničku molitvu, pjesmu i svjedočanstva slaviti Boga, a geslo pod kojim se održava ovogodišnji festival je "Evo ti majke!".
Svečano otvorenje festivala najavljeno je za četvrtak, 31. srpnja u 19 sati, a istu večer s početkom u 21 sat upriličit će se klanjanje pred Presvetim.
Idućeg dana održavanja festivala, 1. kolovoza u jutarnjim će se satima upriličiti susret na Podbrdu oko Gospina kipa, nakon čega će uslijediti molitva, kateheza te svjedočanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan program uslijediti će i ostalih dana održavanja 25. Mladifesta, a u nedjelju, 3. kolovoza, program će dodatno obogatiti štićenici zajednice Cenacolo sa svojim svjedočanstvima, a istoga dana s početkom u 21.30 sati izvest će se predstava zajednice Cenacolo pod nazivom Credo (Vjerujem), koja govori o Isusovu životu.
Preostala tri dana programa, također će obilježiti molitva, svjedočanstva, svete mise te klanjanje pred Presvetim, a u srijedu, 6. kolovoza, zadnjeg dana održavanja festivala, u pet sati će se na Križevcu služiti sveta misa. Preporuka svima onima koji će ove godine biti sudionici Mladifesta je da sa sobom ponesu mali radio s FM frekvencijom i slušalice, Bibliju, suncobran, a skupine koje će sudjelovati na molitvenom susretu neka ne planiraju druge programe za vrijeme susreta mladih, a za cijelo vrijeme Mladifesta osiguran je simultani prijevod.

Vezani članci