Uvijek vjerni Grude u akciji za Živka Mikulića prikupili 8700 maraka

Vidi originalni članak
...utakmice i kada su prodavane rukotvorine kako bi se prikupila pomoć za Živka Mikulića iz Borajne, općina Grude, koji boluje od melanoma i koji će biti prvi pacijent u BiH za čije liječenje će se koristiti lijek "Keytruda".

U subotu je u Grudama organizirano više događaja na kojima je za Živka prikupljeno 8700 KM, a pretpostavlja se da će uz uplate tvrtki i pojedinaca na Živkov račun biti uplaćeno potrebnih 15 tisuća KM koliko košta liječenje. Prelijepu večer otvorile su djevojke svojim malonogometnim umijećem, a nakon njih dvoranu su na noge podigli glazbenici Zdenko Damjanović, Ivica Bago te Drim Tim Babe iz Ljubuškog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga igrao se glavni susret, utakmica između momčadi "Uvijek vjerni Grude" i "Sinovi Oluje - Knin". Ovi potonji su bolje otvorili meč i poveli, no ubrzo na scenu stupa Šimun Zorić koji je postigao spektakularan prvi, a ukupno 4 gola i prometnuo se u igrača utakmice. Slijedio ga je sjajni Josip Čale s dva pogotka. A da utakmica završi pobjedom Gruđana, pobrinuo se i Mario Galić Manćo sjajnim obranama. Završilo je 6:5, a početni udarac na utakmici izvele su kćeri Živka Mikulića kojima je naposlijetku predsjednik Udruge "Uvijek vjerni Grude" Tihomir Brnadić uručio prikupljeni novac.

- Hvala onima koji su kupili ulaznice i rukotvorine naših vrijednih kreativaca i humanitaraca. Hvala od srca na pomoći Živku i njegovoj obitelji i želimo da izdrže ovu bitku i krenu još odlučnije u borbu s bolešću. Bog vas blagoslovio, poručio je predsjednik Udruge Brnadić.

vecernji.ba

Vezani članci