FOTO  Gorica: Ivica Ursić – svjedok Milosti Božje

Vidi originalni članak

...svetoga Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i otvorena je izložba slika akademskog slikara Tome Hrgote. Pred šezdesetak slušatelja poznati radijski urednik i voditelj Ivica Ursić posvjedočio je svoju životnu priču u kojoj je Milost Božja preobrazila njega i njegov život. Svu apsurdnost jedne prekretnice svoga životnoga puta sažeo je u podnaslovu svoje knjige Kada teška dijagnoza postane ... privilegija! Sama knjiga nosi naslov Sva moja sidra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Ursić je naglasio kako današnja ljudska stvarnost čini čovjeka samotnim i ta samoća nagriza zapravo cijelo ljudsko biće i ljudsko društvo u cjelini. Svi prisutni su u jednosatnom vrlo zanimljivu izlaganju pronalazili sebe i svoj život, jer Ivica Ursić „tjera" čovjeka na duboko razmišljanje o životu i teškim životnim trenucima, velikim prekretnicama u životu, koje svaki čovjek na svom ovozemaljskom putu kad-tad doživi.

Ivica Ursić je i otvorio je izložbu slika Tome Hrgote koja će biti dostupna u Galeriji u Gorici svim ljubiteljima umjetnosti sve do Uskrsa! Za ovu izložbu je tiskan i poseban katalog slika.
Sljedeća korizmena tribina je u petak 26. II. 2016. u 20 sati kad će svoj težak životni put i zarobljenički put svoje obitelji kroz predstavljanje svoje knjige 260 dana posvjedočiti Marijan Gubina iz Dalja kraj Vukovara!
Sve vas pozivamo da dođete i radosna vas srca očekujemo na korizmenim tribinama!

 

Vezani članci