Tomislavgrad: U prometnoj nesreći jedna osoba teško povrijeđena

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...i noge zadobivene u prometnoj nezgodi koja se dogodila istog dana 15 minuta ranije na magistralnoj cesti između Posušja i Tomislavgrada u mjestu Mrkodol, općina Tomislavgrad ,potvrdio je dežurni liječnik navedene zdravstvene ustanove.

Isti liječnik je prenio da je povrijeđeni zbog težine povreda nakon pružene prve pomoći i mobiliziranja hitno prevezen u KBC Firule u Split

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid na licu mjesta su obavili djelatnici PU Tomislavgrad zbog čega je promet na spomenutoj dionici bio blokiran više sati pa su se vazači koristili alternativnim pravcima i zaobilaznicama.

Inače,sudionici jučerašnje teške prometne nezgode bili su terensko vozilo marke Mitsubishi Pajero kojim je upravljao teško povrijeđeni Dado Meštrović i autobus vlasništvo prijevozničke tvrtke Globtour Međugorje sa 46 godišnjim vozačem V.S. iz Gruda.

Prema informacijama s mjesta događaja, kao uzrok nezgode spominje se neprilagođena brzina kretanja autobusa kroz naseljeno mjesto prilikom čega je isti silovito udario u terensko vozilo koji je u tom trenutku skretalo sa magistralnog puta na sporedni.

Fena

Vezani članci