Provaljeno u tiskaru u Dobrom Selu i u obiteljsku kuću u Čitluk Selu

Vidi originalni članak
...na području Mostara 13, na području Čitluka 4, na području Konjica 3, na području Čapljine 1 i na području Stoca 1). Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 7 prekršaja; na području Mostara 5, na području Konjica 1 i na području Neuma 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 21 prometna nezgoda; na području Mostara 12, na području Konjica 5, na području Čapljine 2, na području Jablanice 1 i na području Stoca 1. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozlijede, jedna osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, a šest osoba lake tjelesne ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

07.05.2016. godine u PS Čitluk je prijavio D.Š. da mu je tijekom noći od strane nn osobe izvršena provala u tiskaru u mjestu Dobro selo. Otuđeni su freza marke Agria IMT i trimer marke Stihl. Izvršen očevid.

8.05.2016. godine u PS Čitluk je prijavio I.M. da mu je izvršena provalna krađa u kuću u Čitluk selu pri čemu su otuđeni LCD Samsung, bušilica Black&Decker, usisavač LG, ručna kolica, kutija s alatom, te suhomesnati proizvodi iz hladnjaka. Izvršen je očevid - priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Brotnjo.info

Vezani članci