Posušje : Vlasnik tvrtke pretukao djelatnika zbog razbijenog retrovizora

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Napad se dogodio nakon što je pomenuti radnik došao u tvrtku u kojoj je uposlen već više od godinu i pol dana, s ciljem da pribavi potrebnu papirologiju koja mu je bila potrebna da napravi euro zapisnik o načinjenoj šteti na kamionu budući da je večer prije incidenta pri povratku s puta sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći u kojoj je razbijen retrovizor kamiona krivicom drugog vozača koji mu je prilazio iz suprotnog smjera.

Dario Begić isfrustriran zbog razbijenog retrovizora napao je svog djelatnika iznenadnim udarcem šakom u glavu nakon čega je Damir Penava pao na pod te zadobio još jedan udarac nogom u glavu od strane spomenutog u čemu mu je pomogao njegov otac Ferdo Begić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude još gora napad su izvršili u prisustvu četverogodišnjeg sina žrtve.

Nekoliko minuta nakon napada Dario Begić je otišao u obiteljsku kuću i vratio se s pištoljem prijeteći da će ga ubiti. Nakon toga je Damir Penava uspio sjesti u svoj automobil i otići na PU Posušje gdje je napravljena prijava.

Od izvora bliskog MUP-u doznajemo da je PU Posušje zaprimila prijavu i da provodi istražne radnje vezane uz ovaj slučaj.

Posušje-online.info

Vezani članci