Posušje : Uhićeni svi sudionici provale koji su skakali sa balkona

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...koje se nalazi autoservis „Tomy", u Starčevića ulici u Posušju. Nakon što su primijećeni počinitelji su se dali u bijeg skočivši s balkona, pri čemu se jedan ozlijedio te ga je oštećeni građanin uspio zadržati do dolaska policije.

Izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da se radi o K. J. (21) iz Zagorja, općina Posušje, isti je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Posušje gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je u cijelosti priznao izvršenje opisanog kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temeljem zahtjeva PU Posušje policijski službenici PU Tomislavgrad jučer su lišili slobode P. G. (40) i L. G. (34) iz Omolja, općina Tomislavgrad, te su ih predali policijskim službenicima PU Posušje na daljnje postupanje.

Kriminalističkom obradom, izvršenom u službenim prostorijama PU Posušje, utvrđeno je postojanje osnova sumnje da su P. G. (40) i L. G. (34), zajedno s K. J. (21), počinili opisano kazneno djelo.

PU Posušje u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv K. J. (21), P. G. (40) i L. G. (34), zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa u pokušaju iz čl. 287. u svezi s čl. 28. KZ-a FBiH.

Kako saznajemo od izvora bliskog MUP-u riječ je o Kristijanu Jaži, te braći Petru i Luki Grgiću.

Posušje-online.info

Vezani članci