Posušje: U prometnoj nesreći smrtno stradao Mario Begić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ovoga puta, oko 2. 15 sati u mjestu Broćanac, kod poduzeća Modiana, život je izgubio 20- godišnji Mario Begić iz Posušja.

Prema prvim reuzlatatima policijske istrage, koju predvodi dežurni županijski tužitelj Gordan Škobić, nesretni mladić je u kobnom trenutku s golfom dvojka bijele boje, registacijskih I66- E- 706, pretjecao dva vozila iz smjera Posušja, prešao na suprotnu stranu ceste u oštrom lijevom zavoju i silovito se sudario sa svojim prijateljem i kumom Daliborom Begićem, koji je prethodno iz susjednog mjesta Vranića krenuo u već poznati posuški noćni provod u BMW-u tip 528 (043- K- 045).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli Posušak pretjecao dva vozila i sudario se s kumom

- Došlo je do neizbježnog sudara u kojem su još dvije osobe ozlijeđene, i to suputnici i rođaci u golfu Ante i Ivan Begić. Oni su djeca od brata i seste. Ozlijeđeni Ante ima potres mozga i u mostarskoj je bolnici, a rođeni je brat Dalibora, koji je u drugom automobilu glavom udario u vjetrobransko staklo. Ivan ima rasječenu arkadu i usne. Inače, trojica mladića su se u trenutku sudara s golfom vraćali kući na počinak, a prethodno su bili u kafiću Tropikana. To su pravi momci, ali, nažalost, valjda je sudbina tako htjela - kažu nam Posušaci, koji redom odaju sućut ožalošćenim Begićima.

- Ovo mora jednom prestati. Slabo opremljena ljudstvom i tehnikom policija više nije u stanju izdržati pritisak koji im stavara nekoliko tisuća mladih ljudi koji u noćnim satima lutaju u potrazi za provodom. Zbog toga, kao i čestih izgreda, jednostavno ih gotovo više nema na međugradskim cestama u noćnim satima. One ostale inspekcije, koje očito ne rade svoj posao, čini se i nije briga - negoduju Posušaci, koji svaki mjesec na vječni počinak isprate barem jednog sugrađanina na pragu punoljetnosti.

izvor: pogled.ba

Vezani članci