MUP HBŽ: Na Kupresu ukraden automobil, u Drvaru prijetnje magnumom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

...rođen 1952.godine u Travniku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ u krugu poduzeća Šuming d.o.o, zbog toga što je 11.siječnja oko 16:30 sati prijetio pištoljem osobi J.D rođenoj 1979.godine u Mrkonjić Gradu.

Naime, J.D je došao tražiti zarađeni novac koji je zaradio radeći u poduzeću Šuming, a čiji je vlasnik Ante L. Tom prilikom je došlo do kraće prepirke nakon čega je Ante L. izvukao iz džepa jakne pištolj  i uperio ga prema J.D., a nakon kraćeg  naguravanja i u pravcu N.D., rođen 1969.godine u Mrkonjić Gradu. Na zahtjev djelatnika Policijske postaje Drvar da im pokaže i preda pištolj Ante L. je predao plinski pištolj, a potom i pištolj Magnum 357 sa šest komada streljiva s kojim je i prijetio navedenim osobama.


15.siječnja u 13 sati djelatnici policijske postaje Kupres su zaprimili dojavu da je od strane NN počinitelja ili više njih otuđeno motorno vozilo marke Škoda dubrovačkih registracijskih oznaka dok je bilo parkirano u veikend naselju Čajuša na Kupresu. Daljnji operativni rad je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

livno-online.com

Vezani članci