Mostar: Usmrtio pješakinju i pobjegao vozilom s mjesta nesreće

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nesreća se dogodila oko 21.20 sati na magistralnoj cesti M-17 kada je na Branku, koja se pješice kretala uz cestu, naletjelo nepoznato vozilo s nepoznatim vozačem. Od siline udara Branka je odbačena nekoliko metara dalje, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu, pobjegavši s mjesta nesreće i ne pruživši pomoć unesrećenoj osobi. Od zadobivenih ozljeda, žena je preminula do dolaska ekipe hitne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici prometne policije Policijske postaje za sigurnost prometa i dežurni županijski tužitelj Zdenko Kovač. Prema informacijama koje smo dobili od tužitelja Kovača, policija je na mjestu nesreće pronašla određene tragove laka i plastike s automobila koje je udarilo staricu pa će isti biti poslani na vještačenje ne bi li se došlo do vrste i marke automobila, a i identificiralo nesavjesnog vozača.
Nakon završenog očevida, tijelo poginule je prevezeno u mrtvačnicu u Mostar gdje će danas patolog dr. Hamza Žujo po nalogu tužitelja izvršiti obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

dnevni list

Vezani članci