Livno: Samozadovoljavao se pred djecom i tetom iz vrtića

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Federalna uprava policije raspisala je međunarodnu potjernicu za Albancem Aslanom Morinom (44), kojeg je Općinski sud u Livnu u srpnju prošle godine osudio na šest mjeseci zatvora jer se samozadovoljavao sjedeći na klupi i promatrajući odgojiteljicu i djecu iz odgojne grupe jaslice vrtića "Pčelice" u Livnu. Ovaj slučaj policiji je prijavila odgojiteljica u vrtiću.

- Bilo je to 21. listopada prošle godine oko 13.30 sati nakon podnevnog spavanja. Igrala sam se s djecom i u jednom trenutku sam u našem dvorištu na klupi primijetila muškarca spuštenih hlača koji je masturbirao promatrajući nas. Djeca su tad bila mala, imala su po godinu i, srećom, ništa od toga nisu primijetila - kazala je za Dnevni avaz Tonka Perković, jedna od odgojiteljica dječjeg vrtića "Pčelice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonka se prisjeća da je nakon što je spustila rolete o svemu informirala kolegicu čiji je muž policajac. Kada je stigla policija, muškarac koji se u međuvremenu odjenuo tvrdio je da ništa nije učinio.

- Kasnije sam čula priče da je on već nekoliko puta dolazio pred naš vrtić - navela je Perković.
Morina je rođen u mjestu Kušnin Has kod Prizrena, a posjeduje i državljanstvo BiH. Priznao je krivnju pred sudom, a pretpostavlja se da je pobjegao u rodno selo na Kosovo, gdje mu živi supruga.

Vezani članci