Filmska potjera: Policija ganjala lopova od Bugojna do Mostara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Po riječima glasnogovornika MUP-a HNŽ-a Sreća Bošnjaka, potjera za Mangafićem, čiji se identitet treba uzeti s rezervom jer još nije potvrđen, krenula je jutros u Bugojnu, gdje je lokalna policija uočila vozilo marke VW golf 2, čija je krađa prijavljena 6. siječnja na Ilidži.

Vozač golfa odbio se zaustaviti i dao se u bijeg. U potjeri je sudjelovalo pet policijskih vozila, a završena je nakon više od stotinu pređenih kilometara, na sjevernom ulazu u Mostar, gdje je Mangafić izazvao prometnu nesreću u kojoj je zadobio prijelom noge i ozljede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U bazi CIPS-a nismo mogli potvrditi istinitost izjave vozača golfa da se zove Vehdija Mangafić. Ako je zaista on u pitanju, onda se radi o osobi za kojom je raspisana potjernica od više županijskih ministarstava zbog izvršenja kaznenih djela razbojništava, krađa i teških krađa, kazao je Bošnjak.

Dodao je kako se Mangafić trenutno liječi od zadobivenih ozljeda, a nakon što mu se stanje poboljša bit će predan na daljnje procesuiranje.

Policija je objavila i kako je razriješila niz pljački vjerskih objekata te kako se radi isključivo o krađama iz koristoljublja opovrgnuvši tako napise medija o motivima vjerske netrepeljivosti.

bitno.ba

Vezani članci