Buran vikend u Ljubuškom: Ubojstvo psa, pljačka, napad na policajce

Vidi originalni članak
Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid a od prijavljenog građanina privremeno su oduzeti lovačka puška i oružni list. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Noću sa subote na nedjelju izvršena je krađa na štetu caffe bara "Plava 10", koji se nalazi na kupalištu Božjak, u mjestu Stubica, općina Ljubuški. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj ili više njih iz unutrašnjosti, kao i s vanjskog dijela caffe bara, skinuo i otuđio električne kablove. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sinoć u 19:15 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da se u Vitinskoj ulici u Ljubuškom dogodila prometna nezgoda, te da se jedan od sudionika nezgode - vozač motornog vozila marke "VW Vento", HR registarskih oznaka - s vozilom udaljio s lica mjesta. Navedeno vozilo policijski službenici ubrzo su zaustavili u Ulici bana Jelačića, utvrđeno je da je istim upravljao M. G. (45) iz Ljubuškog, nakon čega je vidno alkoholizirani vozač počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike iz ophodnje, da bi naposljetku fizički napao jednog od njih. Policijski službenici lišili su slobode M. G. (45) te mu je izrečena mjera zadržavanja, a nakon što se isti otrijezni nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada, navodi se u policijskom izvješću na Internet stranici MUP-a ZHŽ.

radioljubuski.ba

Vezani članci