Veliki uspjeh učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku

Vidi originalni članak
...učenika i studenata glazbe održanom u Sarajevu od 7. do 10. travnja 2014. godine. Tom prilikom u disciplini violina i klavir ostvarili su veliki uspjeh. U predkategoriji, discipline violina, učenica Leonarda Doqi osvojila je prvu nagradu, a u prvoj kategoriji Ana Jerkić drugu te Nikolina Ševo treću nagradu.

U disciplini klavir, u drugoj kategoriji Ana Soldo osvojila je prvu nagradu, Jasna Ivanković treću nagradu, a učenica Antea Kvesić dobila je pohvalu za sudjelovanje na natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Jadrana 2014. „Daleki akordi", održanom od 3. do 5. travnja 2014. godine u Splitu, učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku natjecali su se u disciplini gitara.

Na natjecanju su osvojili sljedeće nagrade: u prvoj kategoriji, učenica Lea Šarac osvojila je drugu nagradu, u drugoj kategoriji Ante Prusina drugu nagradu, u trećoj kategoriji Lara Jurešić drugu nagradu i u četvrtoj kategoriji Josip Kvesić treću nagradu.

Veliki uspjeh učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo rezultat su kvalitetnog i ustrajnog rada kako učenika tako i njihovih nastavnika.

Ovom prilikom Glazbena škola Brotnjo zahvaljuje se „PADDY TRAVELU" na sponzorstvu natjecanja.

Brotnjo.info

Vezani članci