U Općinskom sudu Čitluk od četvoro sutkinja čak jedna će biti Hrvatica, nešto slično kao 45-e

Vidi originalni članak
...prigovori na odluku o imenovanju sutkinja u Općinski sud u Čitluku. Kako neslužbeno doznajemo, "14 veličanstvenih" članova VSTV-a ili bolje rečeno trgovaca na pijaci, za situaciju nastalu nakon njihovog aljkavog izbora 4 sutkinje u Čitluku (jedna Hrvatica, jedna Srpkinja i dvije Bošnjakinje) nisu bili previše zainteresirani. Prema nama dostupnim informacijama, odluku ne misle mijenjati jer su "nepogrješivi", a za svoj rad ili nerad nikomu na ovome svijetu nisu dužni podnositi račune, osim vjerojatno političkim grupacijama ili interesnim skupinama, ovisno odakle je koji član VSTV-a imenovan u ovu instituciju.

Također, izvjesno je kako su Čitluk ranije „sasvim slučajno" izabrali kao mjesto za potkusurivanje jer je VSTV prije dva dana za predsjednicu Općinskog suda u Mostaru izabralo Hrvaticu Divnu Bošnjak, a kako bi zadovoljili Bošnjačke apetite, najlakše je to bilo uraditi preko općine u kojoj živi 98% Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god bilo, teško da će Općinski sud u Čitluku početi raditi na način kako su to isplanirala gospoda u VSTV-u, jer nema tog lobiranja (parfema ili večere kako to inače funkcionira u VSTV-u, op.ur.) zbog koje će narod Brotnja nakon četvrt stoljeća dopustiti ponavljanje scenarija iz doba komunizma kada su za milicionere i šumare dovodili ljude iz Nevesinja i ostalih mjesta istočne Hercegovine, piše Brotnjo.info

Vezani članci