Održan završni koncert Osnovne glazbene škole Brotnjo

Vidi originalni članak
Koncert glazbene škole bio je posljednji događaj u programu pripremljenom za obilježavanje Dana općine, a na početku koncerta prof. Jure Sušac publici je predstavio program i zahvalio župniku fra Miri Šegi na gostoprimstvu. Zavod za školstvo Mostar nedavno je OGŠ Brotnjo dodijelio priznanje za postignute uspjehe i rezultate na raznim natjecanjima te afirmaciju glazbenog obrazovanja, a lijepu glazbenu večer posjetiteljima priredili su upravo nagrađivani učenici i njihove kolege koje marljivo vježbaju u glazbenoj školi.

Svojim nastupom koncert su otvorili orkestar i zbor Osnovne glazbene škole Brotnjo, koji su iz dana u dan imaju sve više članova, nakon čega su se redali nastupi učenika na različitim instrumentima, nastupi kvarteta truba i flauta, te pred kraj programa nastup Zbora odijela OGŠ Brotnjo iz Bijakovića koji je izveo južnoafričku narodnu skladbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju koncerta prof. Jure Sušac dodijelio je nagrađivanim učenicima na različitim državnim i međunarodnim natjecanjima diplome, a publika je zasluženim pljeskom nagradila sve izvođače i profesore koji su učenike OGŠ Brotnjo pripremali za koncert.

Citluk.ba

Vezani članci