FOTO  Veličanstveni božićni koncert upriličili učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tako je bilo u ponedjeljak navečer u prepunoj velikoj dvorani Doma kulture u Čitluku, kada su učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo iz Čitluka Brotnjacima priredili veličanstven i nezaboravan glazbeni ugođaj svirajući na glasoviru, violini, gitari i flauti, trubi i harmonici prigodne ulomke iz 30-ak djela Offenbacha, Mozarta, Haydna, Schumanna, Kršića, Brahmsa, Chopina, Basha, Movera, Pessarda, Gurlitta, Preka i drugih svjetski poznatih glazbenih velikana. 

Na koncertu su nastupili i dječji zborovi glazbenih odjela iz Čitluka, Međugorja i Čerina koji su se na početku i na kraju predstavili uspješnim izvedbama nekoliko tradicionalnih božićnih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su mladi čitlučki glazbeni virtuozi prekrasnom glazbom i pjesmom na najljepši način čestitali Božić svojim kolegama, roditeljima i ostalim pučanima čitlučke općine. Budući da su posjetitelji uživali u koncertu mladih  glazbenika, sve njihove nastupe nagrađivali su zaslužnim burnim pljeskom.

Recimo i to da su učenike za taj koncert pripremali su njihovi profesori: mr. Katja Krolo-Šarac, Sanja Bošnjak, Alen Kajan, Joško Slišković, Marijana Pavlović, Ljiljana Crnjac, Marina Sulić, Jugoslav Benđo i Jure Sušac te stručni suradnici: Tina Korać, Vesna Radišić, Željko Mandarić i Marija Martinac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mile PAVLOVIĆ/brotnjo.info

Vezani članci