Čitluk: Duhovna obnova za mlade pod nazivom ‘Put ka sreći’

Vidi originalni članak

U župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku, danas započinje duhovna obnova za mlade pod nazivom "Put ka sreći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovna obnova za mlade trajati će od 27. do 29. rujna, uz slavljenje svete euharistije, odlične predavače i zanimljive teme i predivnu duhovnu glazbu.

Večeras prvog dana nakon molitve krunice od 18 sati i svete mise od 19, predavanje će imati fra Slaven Brekalo, a tema predavanja biti će: "Tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se!", a sve uz glazbenu pratnju Sestre Rramljak, nakon čega slijedi čašćenje križa.

Sutra 28. rujna krunica započinje u 18 sati, sveta euharistija u 19, nakon čega slijedi predavanje fra Marina Karačića s temom: "Nisu svi koji lutaju izgubljeni!", uz glazbenu pratnju Frame Čitluk. Nakon predavanja slijedi procesija sa svijećama, te posveta mladeži Gospi.

Posljednjeg dana duhovne obnoveu nedjelju 29. rujna krunica i sveta euharistija su isto vrijeme. Svetu euharistiju predslaviti će fra Goran Azinović, nakon čega slijedi predavanje pod nazivom: "Crkva te treba!" fra Augustina Ćordaša, uz glazbenu pratnju čitlučke frame. Duhovna obnova završava se klanjanjem od 20:30.

Fra Goran Azinović župni vikar župe Krista Kralja u Čitluku za naš portal Hercegovina.info kratko je kazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuju nas jako lijepa tri dana druženja s Kristom, zanimljivih predavanja i još zanimljivih predavača uz pratnju duhovne glazbe. Pozivam sve mlade da nam se pridruže kako bi i oni možda našli odgovore na svoja životna pitanja. Mnogi mladi danas nemaju pravi smjer i put, a mi ih pozivamo da s nama krenu na put ka Sreći i Sreća će doći k nama."

Vezani članci