Čapljina: Donatorska večer simboličnog naziva Božić u srcu

Vidi originalni članak
...organiziraju donatorsku večer, simboličnog naziva Božić u srcu koja će se održati dana 12. prosinca 2014. godine u Svadbenom salonu Astorija u Tasovčićima s početkom u 19.00 sati.

Cilj ove šeste Donatorske večeri jest prikupljanje novčanih sredstava za pomoć u realizaciji poboljšanja uvjeta društvenih ustanova u našoj općini. Ove godine pomoć ide za naše najstarije, tj. za Dom za stare i nemoćne osobe Domanovići - Čapljina.
Kao i do sada nadamo se dobrom odazivu uzvanika budući da su naši sugrađani i dosadašnjih godina pokazali veliki senzibilitet kad je humanost u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put za naše goste smo pripremili predstavu u izvedbi mostarskog glumca Ive Krešića. Riječ je o monodrami, svojevrsnoj ''životnoj komediji'' zanimljivog naziva ''Otirač - Uan men šou''. Uan men šou je svijet koji je sam postao pozornica u kojem se izvodi vrhunska gluma zanemarivanja ljudskih potreba.
U zabavnom dijelu programa, nakon predstave, nastupit će glazbena skupina ''Trio Neretva'' iz Metkovića.

Način na koji se može dati potpora u realizaciji ove ideje je da na samoj Donatorskoj večeri na prigodan način date svoj doprinos ili da isti uplatite i prije same večeri na žiro račun HDZ BiH Čapljina, broj 3381102200242966, koji se vodi kod UniCredit Bank d.d. Mostar, poslovnica Čapljina, s naznakom: za akciju Božić u srcu.

Iskreno se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu te unaprijed zahvaljujemo Vašoj uglednoj tvrtki, instituciji ili Vama osobno na donaciji.
Radujemo se susretu s Vama, a ovu prigodu koristimo i da Vam zaželimo čestit i blagoslovljen Božić, a u 2015. godini obilje zdravlja, sreće i uspjeha na poslovnom planu!

Vezani članci