Što žene ne bi smjele dijeliti

žena, imunitet, krema za ruke, bakterije, virusi, ruž za usne, šminka, šminkanje, muškarci, žene, privlačnost, ruž za usne, boje, šminka, šminkanje, koža, koža lica, spol, promjena spola
Poznato je kako jačanjem imuniteta postajete otporni na sve moguće napade izvana, a najbolji način za to je unosom namirnica koje obiluju vitaminima, mineralima i vlaknima. Nažalost ponekad jak imunitet nije dovoljan ako ne pazite oko drugih stvari.

Brojna istraživanja su pokazala kako mnoge osobe vole dijeliti stvari koje ne bi trebale prelaziti iz ruke u ruku. Žene su tu ipak na prvom mjestu, jer vole dijeliti razne kozmetičke preparate kao što je krema za ruke.

Nalazite se na poslu i primjetili ste kako vam nedostaje krema za ruke. Pa da zaboravili ste ju kod kuće, a vaša koža je toliko suha da joj potrebna svakodnevna njega. Nema veze pitat ćete kolegicu da vam posudi svoju. Nažalost to je jedna od radnji koju bi trebali izbjegavati.

Jeste li znali da krema za ruke na otvoru sadrži veliku količinu prljavštine? Svaki put prije nego stavite kremu za ruke morali bi ih prije oprati, a svaki put kada brišete otvor kreme rukom, riskirate da prenesete veliku količinu bakterija i virusa.

Britvica? Da ona se isto na nalazi na popisu stvari koje ne biste smjeli dijeliti. Britvica svaki put nakon brijanja dolazi u kontakt s vašom kožom i unatoč tome što ste ju oprali postoji vjerojatnost kako će dio bakterija prijeći na drugoga. Britvica je samo vaša.

Izbjegavajte dijeljenje kozmetike poput maskare i ruža za usne. Poznato je kako je četkica od maskare kritična, jer ako je osoba nedavno prebolila konjuktivitis, moguće je da ćete i vi vrlo brzo dobiti isto, bez obzira ako je prošlo tjedan do dva, jer virus ostaje aktivan i nakon dva tjedna.

savjetnica.com