Mostar: Hipster upao u kafić i prijeteći ispuštanjem iPhonea na pod, ugasio internet.

wifi

Obučen u pixelizirani džemper razbojnik je zatražio vraćanje dialup interneta, floppy disketa i ukidanje flat rate-a.

Kako svjedoci prenose, nastao je opći metež u objektu, dosta ljudi je ostalo zatečeno situacijom te su nevješto pokušali započeti neki razgovor za stolom. Nekolicina gostiju sa full tarifom nastavila je bezbrižno surfati i uz podsmijeh provocirati ostale goste paljenjem i gašenjem hotspot-a. Veliki broj gostiju je pozvao svoje najmilije i kroz plač zatražio od njih da im se pošalju bonovi.
Jedan od gostiju je, nakon što je ostao bez interneta, saznao od supruge da je trudna već 8mj. Novonastalom situacijom najviše je profitirao vlasnik objekta jer gosti iznenada počinju naručivati drugu rundu pića a ne kao inače sjediti za jednom kavom 6h.
Policija je u koordiniranoj akciji sa telekomom pokrenula podizanje dva wireless uređaja preko puta objekta u nadi da će signal "dobaviti".
Najviše su pretrpjele sekcije komentara najpopularnijih portala, koje zjape prazne satima bez dežurnih nacionalista i moralista. Na burzi su dionice Vibera naglo pale, dok se WhatsApp počeo oporavljati nakon što je policija na megafon pročitala 3 bona.

Preuzeto sa Tersa