Koncert Dubioze kolektiv u Mostaru prolongiran za 1. lipanj

dubioza kolektiv, dubioza kolektiv, koncert, dubioza kolektiv, Mostar, dubioza kolektiv, Free.mp3, dubioza kolektiv, koncert

"Uvijek radimo sa publici vrlo atraktivnim imenima, što se pokazalo I kod izbora Dubioze Kolektiv. Kako bi što više fanova imalo priliku uživati u njihovom koncertu, odlučili smo pričekati malo toplije dane I koncert preseliti na otvorenu pozornicu", kazali su iz agencije PRimera, naglasivši kako će do sada kupljene ulaznice vrijediti I za koncert koji će se održati 1. lipnja. 

"Naravno, vrijede sve ulaznice kupljene na ovlaštenim prodajnim mjestima-info pultu Mepas Mall-a Ili online na kupikartu.ba, a pretprodaja se nastavlja I dalje po istoj cijeni-13 KM. Osima na info pultu Mepas Mall-a, omogućili smo kupovinu ulaznica I na novim se prodajnim mjestima u Mostaru-Forest lounge bar-u I Spago pub-u. Naravno, online prodaja je moguća I dalje", pojasnili su organizatori, te dodali da, ukoliko ima onih koji su kupili ulaznice, a ne mogu doći na koncert 1. lipnja, povrat novca, uz predočenje ulaznice, mogu izvršiti na prodajnom mjestu na kojemu su iste i kupili.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici https://www.facebook.com/PRimera.Mostar