FOTO/VIDEO  VJENČANJE ŠOKIRALO SVIJET Evo kako izgleda kad ruski milijarder ženi sina…

svatovi, rus
.... milijardera zapjevali Jennifer Lopez, Sting i Enrique Iglesias, a mladenka je nosila krunu vrijednu pet milijuna eura!

Ruski milijarder Mihail Gucerijev proteklog vikenda je upriličio svadbu za pamćenje u Moskvi, na kojoj je njegov sin Said oženio skromnom studenticom stomatologije.

Prema Forbesu, Gucerijev, vlasnik RosNeft-a, "težak" je više od dvije milijarde dolara, a za svadbu je iskeširao neverojatnu sumu novca.

Samo kruna koju je mladenka nosila koštala je pet milijuna eura, dok je vjenčanica dizajnerice Elie Saab koštala čitavih 330.000 eura i navodno je bila teška, zbog dijamanata kojima je okićena, gotovo 25 kilograma!

Gosti u restoranu Safiza, među kojima je bio i predsjednik Ingušetije Ruslan Aušev, uživali su u kavkaskim specijalitetima, zatim kavijaru i sušiju, a torta je, prema pisanju ruskih medija, bila "visoka kao dva čovjeka".

Osim u gastronomskim delicijama, uzvanici su uživali i u nastupima svjetskih zvijezda - mladencima su sreću pjesmom zaželjeli Jennifer Lopez, Sting i Enrique Iglesias. Dok su Elton John i Beyonce biti "samo" obični svatovi.

net.hr