Senzacija: Posmrtni ostaci Hitlera i Eve na Antarktiku - istraživači otkrili utvrdu nacista!

adolf hitler, Adolf Hitler Eva Braun, istraživači, adolf hitler, Adolf Hitler Eva Braun
...u kojoj su navodno sakrili nekoliko kutija relikvija iz Trećeg Reicha, uključujući i Hitlerove tajne spise, ali i posmrtne ostatke.

Ruski istraživači koji su prije nekoliko dana uspjeli probiti 4 kilometra debeli led i doći do jezera Vostok koje je, navodno, netaknuto već 20 milijuna godina, otkrili su pravo blago. Naime, prema novoj teoriji, vjeruje se da se upravo ondje nalaze skriveni posmrtni ostaci Adolfa Hitlera.

Iako je cilj znanstvenog tima bilo otkriti nove oblike života te kako je tekla evolucija prije ledenog doba, neki su se upustili i u raspravu o postojanju nacističke tajne baze na tom području, gdje se navodno nalaze i posmrtni ostaci Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun.

Kako piše ruski portal Ria Novosti, vjeruje se da je dio nacista krajem Drugog svjetskog rata preselio na Antarktik, gdje su izgradili vojnu bazu u blizini jezera Vostok. Ova je teorija potkrijepljena izjavom nacističkog admirala Karla Dönitza iz koje se moglo naslutiti da nešto na Antarktici zaista i postoji, prenosi Dnevnik.

Trebali biti klonirani

- Njemačka podmornička flota je ponosna na to što je na drugom kraju svijeta stvorila za Führera utvrdu koju je nemoguće napasti - izjavio je još 1943. godine Dönitz.

Prema njemačkim vojnim arhivama, nekoliko mjeseci nakon što se Njemačka predala Saveznicima u travnju 1945. godine, jedna je njemačka podmornica stigla do južnog pola, a njena je posada konstruirala ledenu špilju u kojoj su navodno sakrili nekoliko kutija relikvija iz Trećeg Reicha, uključujući i Hitlerove tajne spise.

Neki vjeruju da je kasnije do Antarktike doplovila još jedna podmornica koja je dopremila posmrtne ostatke Adolfa Hitlera i njegove supruge Eve Braun, kako bi ih se kasnije moglo klonirati.

izvor: javno.hr