PROMO  Nove slastice u roku keks

panna cotta,brzo i fino,lactalis,tiramisu,Dukat

Zahvaljujući kremastom vrhnju kao glavnom sastojku, svega tri jednostavna koraka i pet minuta dijele vas od raskošne panna cotte i vrhunskog tiramisua.

Lactalis BH na tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u dva jedinstvena okusa: Panna cotta i Tiramisu. Desertne kreme kojima je Dukat osvježio svoju dobro poznatu liniju Brzo & Fino tako postaju idealan saveznik svim ljubiteljima slastica koji se nerijetko susreću s brojnim izazovima prilikom njihove pripreme.

Uz sve dnevne zadatke i obaveze, priprema ukusnog deserta kod kuće je često otežana. Ili smo u neprestanoj utrci s vremenom ili nam nedostaje znanje i iskustvo, a ponekad i odvažnost kako bismo uopće počeli pripremati omiljeni desert. Kako bi doskočio ovim izazovima, Dukat predstavlja slatku inovaciju – gotove desertne kreme s pravim vrhnjem!  

Zahvaljujući kremastoj teksturi i bogatom okusu slatkog vrhnja Brzo & Fino krema Panna cotta i Brzo & Fino krema Tiramisu pretvaraju se u popularne slastice u tri jednostavna i brza koraka i svega pet minuta. Uz malo zagrijavanja ili miješanja, slaganja u željeni oblik i hlađenja, dobit ćete panna cottu i tiramisu poput onih iz slastičarnice. 

Brzo & Fino desertne kreme Panna cotta i Tiramisu dostupne su na policama trgovina u pakiranju od jednog kilograma.

Proizvodi kompanije Lactalis BH proizvode se u mljekari Inmer u Gradačcu, od mlijeka koje se otkupljuje od 1.500 domaćih farmera. Lactalis BH poznat je po svojim brendovima Dukat i Domaće blago, ali i brendovima Président, Galbani, Alpsko mleko, Sirela, Parmalat i Lactel, koje distribuira na tržištu Bosne i Hercegovine. Više informacija o svim proizvodima kompanije Lactalis BH možete pronaći na https://lactalisbh.ba/.