FOTO/VIDEO  Prije 20 godina napustio nas je Tomislav Ivčić,objavljen emotivan video njemu u spomen

Video isječak prati Tomislavov život na kraju se nalazi poruka koju su uputili njegova supruga Slavica i djeca Izabela, Kristina i Ivan.

"Zahvaljujemo svima koji su ga se svih ovih godina prisjećali kroz tekstove, priloge i ono najvažnije, njegove pjesme. Iako više nije među nama, njegov glas i dalje živi. Mi ga se uz ovaj kratki film prisjećamo kao najboljeg tate i supruga. Tvoj osmijeh i tvoje pjesme zauvijek su s nama" stoji u poruci.

Tomislav Ivčić rođen je 1953. godine i u svojoj je bogatoj karijeri napisao preko 200 pjesama snimivši 23 albuma koji su prodani u 2,5 milijuna primjeraka. Njegove najpopularnije pjesme "Večeras je naša fešta" i "Kalelarga" i danas se rado pjevaju . Tijekom Domovinskog rata Ivčić je snimio pjesmu "Stop the war in Croatia", koja je također bila zapažena, kako kod nas, tako i izvan granica Lijepe Naše.

Nažalost, Ivčić je smrtno stradao 4. ožujka 1993. u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebu. Tada su osim Ivčića, smrtno stradale još tri osobe. Pjevač je pokopan na zagrebačkom groblju Mirogoj. Negova obitelj danas živi u Zagrebu, i sretna je što im je voljeni suprug i tata blizu, stoga često odlaze na njegovo posljednje počivalište.

Dalmacijanews.com