Poznati komentator Mijajlović prešao na islam, obitelj ga se javno odrekla

Marjan Mijajlović
...komentirajući utakmice reprezentacije BiH, nedavno je prešao na islam i uzeo ime Mustafa, čime je izazvao veliki bijes u svojoj obitelji. Olga i Nebojša Mijajlović, majka i brat, javno su se odrekli Marjana, uz poruku da ih je obmanuo i da ne žele više nikakav kontakt s njim, piše Kurir.

- Iskreno, nisam divlji čovjek kao Vojislav Šešelj, ali zovem samo da kažem - jedno je kad netko prijeđe na islam, ali... Ne mogu ja optužiti ni vas ni bilo koga islamske vjere, ali je jako podmuklo od mog bivšeg brata odreći se svoje vjere, živjeti u Bosni šest godina i lagati mnogima neke stvari, dok mu se otac raspadao. Ja ljude islamske vjere ne mrzim, ali to je toliko bilo lažno od Marjana Mijajlovića, točnije Mustafe. Ne kritiziram vas, nego se želim i preko Bosne odreći brata, i u ime naše majke. Želim reći: Imali ste do jučer Marjana, sada imate Mustafu, sutra može postati Domagoj. Nadam se da ste shvatili poentu - rekao je Mijajlovićev brat u izjavi za Radio Sarajevo.

Slično je izjavila i Mijajlovićeva majka dodavši da je angažirala odvjetnika kako bi se odrekla sina.

- Marjanu će biti zabranjen pristup kući te će biti potpuno izbrisan iz ostavinske rasprave - kroz suze je rekla Olga Mijajlović.

Poznati sportski komentator naglasio je kako je prelazak na islam njegova odluka te potvrdio da su mu članovi obitelji nagovijestili da će da ga se odreći.