FOTO  Otvoren prvi Dječji sajam u Mostaru

dječiji sajam

Dječji Sajam se održava pod počasnim pokroviteljstvom Grada Mostara. Sajam su otvorili gradonačelnik Grada Mostara g. Ljubo Bešlić i direktorica sajma Maja Kojundžić.

Sajam koji ima tradiciju dugu osam godina i do sada se održavao u Zagrebu i Rijeci ove godine po prvi puta se održava u Mostaru te na jesen u Sarajevu. Dječji sajam najveći je i najstariji događaj namjenjen djeci i obitelji u regiji po čijem konceptu se danas održavaju mnogi sajmovi namjenjeni djeci i bebama u susjednim zemaljama.

Za roditelje su spremni posebni sajamski popusti, ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput natjecanja tata u prematanju beba koje će se održati u nedjelju u 17. 30 sati. Mame su pozvane na makeover by Avon i La Bellezza..

U sklopu projekta zbližavanja djece sa službama od javnog značaja na Sajmu će sudjelovati Profesionalna Vatrogasna Postrojba Mostar, Policijska Uprava Mostar, Dom zdravlja Mostar i Hercegovačka Gorska Služba Spašavanja. Djeci će biti omogućeno da postavljaju pitanja,fotografiraju se na policijskom motoru, u vozilu vatrogasaca ili razgledaju što se skriva u vozilu hitne medicinske pomoći i gorske službe spašavanja.

Generalni sponzor sajma Cryo - save poziva sve na rođendansku tortu kojom slavi pet godina od dolaska u Bosnu i Hercegovinu i to u nedelju u 17 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!