Gdje žive najobdareniji muškarci i žene sa najvećim grudima na svijetu

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
Martin Vargić 17- godišnji mladić je na osnovi rezultata ozbiljnih istraživanja stranih univerziteta nacrtao mape koje pokazuju pojedinosti o tjelesnim adutima muškaraca i žena u svijetu - ali ne samo to.

Prema Vargićevim kartama koje je u konačnici i objavio u svojoj knjizi "Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World", pokazalo se da mnogi muškarci u nekim dijelovima Afrike i Srednje Amerike imaju zaista impresivne rezultate s prosječnih ili više od 16,5 centimentara dužine penisa (u opuštenom izdanju). Najmanji su rezultati kod azijskih muškaraca - u Kini, Južnoj Koreji i na Tajlandu gdje je prosjek 11,4 centimetara ili manje, piše Daily Mail.

Ono što je nama zanimljivo je i to gdje su na listi Bosanci i Hercegovci. Tu smo zlatna sredina jer se prema istraživanjima nalazimo se u grupi muškaraca koji u prosjeku mjere 14 do 15,25 centimetara. Baš kao i drugi muškarci iz regije.

Kada su u pitanju ženske grudi, izgleda kao su najbujnije Ruskinje. Kao što su to muškarci s dužinom penisa, Azijatkinje su se našle na listi žena koje imaju najmanje grudi - među njima su najskromnije Japanke i Tajlanđanke.

A gdje su Bosanke i Hercegovke? Pa, prema istraživanju, pokazalo se kako žene u našoj zemlji nose trojku. A slično je i u zemljama regije, piše avaz.ba.