Žestoka tučnjava dvije djevojke u Tuzli

tuča, maloljetnice, maloljetnice, tučnjava, nasilje, Metković, Mostar, tučnjava, masovna tučnjava, Mostar, tučnjava, bulevar, dečko, tuča, spavanje, maloljetnici, delikventi, Mostar, tučnjava, žene, Tuzla, tučnjava, žene, Sarajevo, napad, maloljetna djevojčica, Brčko, delikventi, maloljetnici, maloljetnice
Slučaj je policiji prijavio dežurni medicinar Hitne pomoći Tuzla, nakon što je ozliijeđena M.D. (28) iz Tuzle zatražila medicinsku pomoć.

Ona se potukla sa 25-godišnjom P.V. također iz Tuzle.

"Ma nisu to djevojčice nego cure od 25-30 godina. Jedna je bila u veoma pijanom stanju i izgleda da je uzela slučajno ili namjerno tuđu torbicu i krenula sa njom vani. Nakon toga druga djevojka je izašla za njom iz diskoteke i par sekundi nakon toga, obje su se čupale za kosu, vrištale i valjale po betonu, a okupljeni su gledali, ma vjerujte bilo je svega, da nije smiješno bilo bi žalosno", kaže čitateljka portala Tuzlanski.ba koja je sinoć svjedočila ovom događaju.

Djevojka koja je prva izašla je po riječima okupljenih zaista mnogo popila, a od druge koja je izašla vani za njom su se mogli čuti komentari poput "koliko koštaš da te kupim", "kad budeš živjela 20. godina u Njemačkoj javi se" a zatim je i pljunula u lice. Nakon što se okrenula i htjela udaljiti ipak se ponovo vratila, udarila je šakom što je uzrokovalo izuzetno ozbiljan pad, zbog kojeg je nešto kasnije došla i hitna medicinska pomoć.

Nakon ukazane pomoći u UKC-u Tuzla, M.D. je zadržana na liječenju, dok su kod P.V. konstatirane lakše tjelesne ozljedee.

Razlog zbog kojeg je došlo do neuobičajenog obračuna, nije poznat.

tuzlanski.ba