Znate li što obrve govore o vašoj osobnosti?

dva tipa kose, čupamo, brijemo, depiliramo, make-up, balzam, šampon, Obrve, što govore o nama, oblik obrva, Obrve, čupanje , greške, Obrve, trik, Obrve, trik, savršeno oblikovane
...od toga kakav ćete odnos izgraditi sa članovima obitelji i partnerom do toga kakvi ste u obavljanju zadataka na poslu. Zabavite se i otkrijte koliko ima istine u lukovima vaših obrva

1. Obrve s obzirom na oblik
Zakrivljene obrve znak su kreativne osobe, ravne obrve odaju samopouzdanu i asertivnu osobu, dok obrve s izraženim kutom predstavljaju osobu koja je iznimno osjećajna, koja ne voli dijeliti informacije o svojem privatnom životu i koja može biti iznimno tvrdoglava.

2. Obrve s obzirom na volumen
Tanki lukovi upućuju na ženstvenu osobu nježnog karaktera, dok su voluminozne i guste obrve muževan znak osobe s izraženom seksualnom energijom.
Dlakavost je općenito simbol velike količine muškog hormona testosterona u organizmu. Sjajna dlaka simbol je jake seksualne želje, dok su nenaglašene obrve bez sjaja prvi znak opadanja seksualne želje kod osobe.

3. Obrve s obzirom na visinu luka
Žene s visokim lukovima su 'sanjalice' s velikim željama koje često možete uhvatiti u maštanjima. Nasuprot tome, pripadnice nježnijeg spola s niskim lukovima obrva smatraju se osobama koje čvrsto stoje na zemlji i ne gube vrijeme na besmislice.

zadovoljna.hr