Žene i alkohol

Sa ženama ne morate imati mjeru, ne morate doduše ni s alkoholom, ali dobro je poznato da se opasni sastojci ne smiju miješati.
Stoga danas radimo koktel. Kako kvalitetno pomiješati žene i alkohol.
Neki vole konzumirati žene samo bez alkohola, on im nije ni potreban. Ako osjećate da niste taj tip već sasvim druga suprotnost, tada morate omjere naučiti na svojoj koži. A zašto? Zato jer previše alkohola daje premalo žena. Prošli put sam pisala o parfemima, sve vam to na isto dođe.
Zamislimo da ste totalni tudum sa ženama i da im trijezni nikako ne možete uletiti. Dolazite u klub u strahovima, a samo što želite večeras je otići kući sretan. Evo popis promjera kako kreće situacija ovisno o alkoholu u postocima. Vi si možete to predočiti i u promile.
10% - Dobili ste svoje piće i smirili se. Mentalno se pripremate za nastavak večeri.
20% - Počeli ste detaljnije škicati žene, razmatrate ponudu u klubu.
30% - Sada ste se opustili, počeli ste glasno pričati i samozadovoljno se smijati, gestikulirajući da vas svi primijete.
40% - Počeli ste dobacivati ženama u blizini.
50% - Počeli ste uletavati ženama u blizini i apsolutno vas je briga što će one misliti o vama.
60% - Sve žene su vam prezgodne i letite od jedne do druge puni entuzijazma.
70%+ - Ne znate gdje ste.
Nisam opisivala situaciju 70%+ jer je scenariji očigledan sam po sebi. Dalje bi slijedilo da ne znate gdje ste, ali se ludo zabavljate i imate samopouzdanja kao nikad, no niste svjesni da nijednu od 500 žena kojoj ste uletili to ne zanima. Otkopčavate košulju, vi ste latino lover sa super cool pokretima. Borite se s gravitacijom, ali imate osjećaj da ste u usporenom filmu. Gravitacija pobjeđuje.
Za dobar koktel potreban je pravi omjer. Pravi omjer ovisi od vas samih i naravno kombinaciji samopouzdanja i alkohola. Ako želite uletavati ženama tada je potrebno doći do kombinacije s alkoholom gdje imate samopouzdanja i da vas pomalo boli briga ako vas ona odbije. Pomalo, naglašavam, jer u suprotnom bi se počeli ponašati tako da vas zaista boli briga što će ona misliti, makar joj i dočaravali kako se glasaju pazinski purani.
Kada kombinirate žene i alkohol pazite da ne izgubite glavu.

www.nikolaisandra.com