Ženama 30-te donose više zabave, samosvijesti i seksa

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
a što je najvažnije, to su najbolje godine za seks, tvrde liječnici. - Najbolji seks uživaju žene od 30-te do 40-te godine. Razlog je više psihološki nego hormonalni. Žene su u toj dobi stabilnije, samosvjesnije i prihvaćaju sebe - objasnio je ginekolog Charles Rockhead.

Žene u 30-ima već poznaju muške slabosti koje mogu iskoristiti u svoju "korist", znaju razliku između ljubavi i požude, pametnije su, imaju više razumijevanja i bolje mišljenje o sebi, a sve to im pomaže i u boljem seksualnom životu.

- U razdoblju od mlade ka srednjoj dobi, žene bi htjele imati djecu, napredovati u karijeri te razviti mnoge druge vještine kako bi bile samouvjerene i sigurne. Sve je u emocionalnoj i duhovnoj zrelosti - ističe doktor Sidney McGill.

Ulaskom u vezu, žene u 30-ima točno znaju što žele. One više nisu sretne što su našle svog čovjeka, već počinju osjećati da je njihov čovjek sretnik što ima njih.
Žele ostaviti dojam

Žene u 30-ima svjesne su svojeg izgleda i gdje god se pojave žele ostaviti dojam. U tim godinama češće se odlaziti na masaže, osvježavati se frizurama i njegovati kremama, sve kako bi bile zadovoljne i osjećale se dobro. Kao rezulat toga, žena u 30-ima lakše će privući muškarce.

24sata.hr